ATMASFERA
Norge 2019

29.9 - 7.10

ATMASFERA EUROPEAN TOUR

NORGE 2018

Indie Folk Konsert

LØRDAG 29 SEPTEMBER
TRONDHEIM

Autentisk, nyskapenede, og harmonisk - Atmasfera er mer enn bare musikk. Deres originale uttrykksform kombinerer etniske elementer fra de rike kulturene i India og Ukraina, i en ramme av moderne indie-stil.

Yoga SoundFest

SØNDAG 30 SEPTEMBER
TRONDHEIM

Trondheims mest inspirerende yoga- og musikkevent.
Her utforsker vi urgamle østlige tradisjoner – med hovedfokus på musikken. En hjertevarmende opplevelse for alle - gammel som ung. 

Atma Retreat

2-7 OKTOBER
FEMUNDSMARKA

Finn et dypere aspekt i livet - og få inspirasjon til å gjøre en endring. Sammen med de flotte menneskene i Yoga-musikkbandet Atmasfera arrangerer vi musikkmeditasjon, yoga asana-timer, vegetarisk mat, og mye mer.


KONSERT

LØRDAG 29 SEPTEMBER | TRONDHEIM

INSPIRERENDE INDIE FOLK MUSIKK

Autentisk, nyskapenede, introspektivt - Atmasfera er mer enn bare musikk. Deres originale uttrykksform kombinerer etniske elementer fra de rike kulturene i India og Ukraina, i en ramme av moderne indie-stil. Atmasfera forener motsetninger som refleksjon og ettertanke med styrke og vitalitet - på en gripende måte. Etter siste års suksess kommer Atmasfera tilbake til Trondheim som en del av deres europeiske tur 2018.

Bandet er ledet av de fremtredende tvillingsøstrene Yamuna og Kalindi, og inspirerer publikum over hele verden med hjertevarmende sang og melodi på fløyte, keyboard, harmonium og mer. Søstrene er ledsaget av Timur (trommer, dombra), Janardana (sang, bass), Denis (akustisk gitar, dombra) og Sergiy (elektrisk gitar). De har blitt sammenlignet med band som the Fleet Foxes, Bon Iver, Beirut, Mumford & Sons og Of Monsters and Men.

"With your music you touch everything I have deepest inside of my heart, soul, and mind. I've never seen a more powerful music band. I will keep your mood, music, emotions, and atmosphere always in my heart."

Alina Kairiukstyte

Atmasfera Concert 2017


YOGA SOUNDFEST

SØNDAG 30 SEPTEMBER | TRONDHEIM

Alle liker musikk! Dette er stedet for å utforske dybden av de urgamle østlige tradisjonene – med hovedfokus på musikken. Det å lytte til mantraene, en avglemt del av yogaen, kan hjelpe oss med å finne en behagelig ro inni oss selv.

Yoga SoundFest er et gratis arrangement, inkludert en yoga-time med live musikk, dyp avspenning, pranyama og tromme-worskhop. Arrangementet slutter med en interaktiv “Mantra Diving“-konsert med indie/folk band Atmasfera. Vi ønsker at denne mini-festivalen skal være en gledelig og hjertevarmende opplevelse for alle slags mennesker - gammel som ung.

VÅRE STØTTESPILLERE

INSPIRASJON, FRED,
FELLESSKAP

Her finner du mer info om festivalen

Mantra Diving

Lytt

Musikken står sentralt i Yoga SoundFest. Atmasfera kombinerer indie-musikk med urgamle mantraer for en energigivende, og samtidig dypt beroligende musikk- og meditasjonsopplevelse. Vi inviterer deg til å synge med, eller bare lytte og la musikken varme deg opp innenfra.

Yoga & Meditasjon

Opplev

Utforsk en ny dimensjon av yoga, der vi kombinerer bevegelse og pust med live mantramusikk. Vår yogalærere Mohini fra Oslo hjelper deg å revitalisere kroppen og lade opp batteriene med yoga-flow. Det blir også pranayama og dyp avspenning som kan hjelpe deg å finne en dyp ro.

Trommesirkel

Ta del

Trommesirkel - en workshop med de talentfulle musikerne fra Atmasfera. Den energifulle trommisen Timur vil på sitt unike vis lære bort enkle teknikker. Han vil hjelpe deg å finne din egen personlige beat i dette interaktive workshopet, enten du er gammel eller ung.

Bærekraftig & sunn mat

Smak

Det blir vegetar-cafe under eventen, og du får muligheten til å kjøpe indisk-inspirert middag, snacks, noe å drikke, samt kaker. Overskuddet fra matsalget brukes for å kunne ha gratis festivalinngang.

HOVEDROMMET

Vi ønsker alle velkomne til Yoga SoundFest Trondheim. I lobbyen blir det trommesirkel kl. 15:00 mens i hovedrommet vil caféen vil være åpen for de som ønsker litt forfriskninger.

Få indre energi og ro i en yogatime med vår yogalærer Mohini fra Oslo til live musikk av Atmasfera. Kom inn i flowen og la deg bli inspirert.

En sjanse til å hvile på det dypeste nivået. Atmasfera vil dele magiske toner og mens du ligger på matten vil du få en guidet avspenning av kropp & sjel.

Med enkel, sunn, & smakfull vegetarisk mat fra våre engasjerte kokker. Her kan du kjøpe vegetar/vegansk middag, dessert, og alkoholfri drikke.

Atmasfera Mantra Diving er både gøy og avslappende. Ved å vie sammen melodi, musikk og mantra i en forfriskende konsertstil inviterer deg til å gå inn på en reise innover - med sang og dans.

LOBBYEN

For de som ønsker å lære av lidenskapelige trommeslager Timur fra Atmasfera, vil det bli en trommesirkelverksted rett før den offisielle åpningen av Yoga SoundFest 2018. Dette er en morsom og eksplosiv opplevelse å ikke gå glipp av.

'Japa' - myk repetisjon av yoga lyder, eller mantra. Det å gjenta disse lydene tar vi sinnet vekk fra den materielle verden med all sin stress og bekymringer. Med denne praksisen vil ditt sinn og hjerte gradvis utvikles mot mer indre ro, og mer toleranse til andre.


ATMA RETREAT

2 - 7 OCTOBER | FEMUNDSMARKA

Finn et dypere aspekt i livet - og få inspirasjon til å gjøre en endring. Med yoga asana-timer, smakfull vegetarisk mat, tur i vakker natur, og mye mer. Retreaten vil bli holdt i Femundsmarka, mellom Oslo og Trondheim. Begrensede antall plasser.

Mantra Diving

Dyp ro med beroligende yogalyder

Sammen vier vi sammen melodi, musikk og mantra. Mantra Diving er et konsept der deltakerne responderer til sangerens melodi og ord. Det er en meditativ, avslappende og fornøyelig aktivitet - men samtidig den mest effektive formen for meditasjon.
Bli med på en åndelig reise.

Yoga Asanas

Få energi i kropp & sinn

Slapp av i kropp og sjel med yoga-øvelser! Vi vil lære bort hatha yoga sentrert rundt stillinger, eller asanas, som sikter til å skape harmoni mellom kropp og pust. Asana og Pranayama (pusteøvelser) åpner de subtile energikanalene i kroppen, slik at du kan få en dypere opplevelse av vitalitet og livskraft i kroppen.

Tur i vakker natur

Med turmuligheter rett utenfor døra

Retreaten blir arrangert like ved Femundsmark Nasjonalpark, som er kjent for sine vakre myrer og innsjøer. Programmet er lagt opp slik at du får tid til tur i skog & mark.

Vegetarisk mat

Nyt hjemmelaget vegetarmat

Mantralydene er næring for sjelen, og det er viktig å også gi kroppen din sunt påfyll. Derfor tilbyr vi deg et fresht utvalg av vegetariske og yoga-inspirert mat og søtsaker.

ATMA RETREAT

Dato: tirsdag 2 okt - søndag 7 okt
Sted: Femundsundet, 2440 Engerdal
Inkludert: 2 måltider vegetarisk buffet,
overnatting i rom med 2-3 senger, yoga og meditasjonskurs
Registrer deg: Send 1600, - (studenter 1400,-) til Vipps konto #100008 (Trondheim Meditasjon & Yoga)

Music & Videos

  • I am lost for words! There’s no way to describe the whole evening, the energy, the love. From the core of my heart I am thankful. Namaste.
  • An amazing job! Great concert! Nice location. Delicious food. Magic music! Thank you!
  • It was perfect. I hope you guys come next year! Looking forward to the mantra evening tomorrow.
  • Magisk deilig hærlig takk!
  • Veldig bra opplegg! High on life.

© Copyright 2018 Atmasfera - All Rights Reserved