Konsertbilletter

Atmasfera - Trondheim 2019

Trondheim 6. oktober | Rockheim

Atmasfera - Oslo 2019

Oslo 20. oktober | Sentralen

"With your music you touch everything I have deepest inside of my heart, soul, and mind. I've never seen a more powerful music band. I will keep your mood, music, emotions, and atmosphere always in my heart."

Alina Kairiukstyte

Atmasfera Concert 2017


YOGA SOUNDFEST 2019

Lørdag 5. oktober| Trondheim

Yoga Soundfest er møtesplatsen for yoga og musikk, en heidundrende fest for livsglede og inspirasjon. Dette er stedet for å utforske dybden av de urgamle østlige tradisjonene – med hovedfokus på musikken. Det å lytte til og repeter tidløse Mantra, en avglemt del av yogaen, er hjemmeligheten bak den indre ro du kan komme til å oppleve her. Vi håper at denne mini-festivalen skal være en gledelig og hjertevarmende opplevelse for alle slags mennesker - gammel som ung.
Velkommen!

STØTTESPILLERE 2019

Trondheims egne musikk- og yogafestival 

Yoga Soundfest er en gratis mini-festival som kombinerer musikk med yoga, mindfulness og meditasjon. Vi ønsker å skape et pusterom for avspenning i en hektisk verden - en gledesfyllt dag med indre balanse og inspirasjon.

Yoga & musikk? Musikk er en sentral del av yogaen slik den ble gitt for mange tusener av år siden. Vi starter festivalen med beroligende yoga fulgt av guidet meditasjon & avspenning med live mantramusikk. Kvelden fortsetter så med vår interaktive konsert holdt av tvillingene Kalindi & Yamuna fra Atmasfera.


"One of the most beautiful moments in my life. Amazing!"

"Thank you so much for a heartwarming experience"

Det blir pop-up vegetarcafé kl 20:00, da får du muligheten til å kjøpe indisk-inspirert middag, snacks, noe å drikke samt kaker.

Atmasfera er et indie-yogamusikkband som reiser rundt på de største yogafestivalene i Europa. De mottok i fjor prisen 'Enlightened Musician of the Year' i American RoundGlass Music Awards og inspirerer med sin musikk og personlige liv.

Vi ønsker at denne mini-festivalen skal være en gledelig og fornyende opplevelse for alle mennesker - gammel, ung, liten og stor.

Pris: Gratis (frivillig donasjon)

Mantra Diving

Lytt

Musikken står sentralt i Yoga SoundFest. Atmasfera kombinerer indie-musikk med urgamle mantraer for en energigivende, og samtidig dypt beroligende musikk- og meditasjonsopplevelse. Vi inviterer deg til å synge med, eller bare lytte og la musikken varme deg opp innenfra.

Yoga & Meditasjon

Opplev

Utforsk en ny dimensjon av yoga, der vi kombinerer bevegelse og pust med live mantramusikk. Vår yogalærere Mohini fra Oslo hjelper deg å revitalisere kroppen og lade opp batteriene med yoga-flow. Det blir også pranayama og dyp avspenning som kan hjelpe deg å finne en dyp ro.

Bærekraftig & sunn mat

Smak

Det blir vegetar-cafe under eventen, og du får muligheten til å kjøpe indisk-inspirert middag, snacks, noe å drikke, samt kaker. Overskuddet fra matsalget brukes for å kunne ha gratis festivalinngang.

Program 2019

Lørdag 5. oktober, Kjøpmannsgata 12

Utforsk en ny dimensjon av yoga, der vi kombinerer bevegelse og pust med melodisk mantramusikk. Vår yogalærere Mohini fra Oslo hjelper deg å revitalisere kroppen og lade opp batteriene med yoga-flow. Det blir også en behagelig økt med dyp avspenning.

'Japa' - myk repetisjon av yoga lyder, eller mantra. Det å gjenta disse lydene tar vi sinnet vekk fra den materielle verden med all sin stress og bekymringer. Med denne praksisen vil ditt sinn og hjerte gradvis utvikles mot mer indre ro, og mer toleranse til andre.

Musikken står sentralt i Yoga Soundfest. Atmasfera kombinerer indie-musikk med urgamle mantraer for en energigivende, og samtidig dypt beroligende musikk- og meditasjonsopplevelse. Vi inviterer deg til å synge med, eller bare lytte og la musikken varme deg opp innenfra.

Det blir vegetar-cafe under eventen, og du får muligheten til å kjøpe indisk-inspirert middag, snacks, noe å drikke, samt kaker. Overskuddet fra matsalget brukes for å kunne ha gratis festivalinngang også i 2020

Billetter - Tickets | Atmasfera 2019

* indicates required
Hvilke eventer? - Which events?

Backstage & Intimkonsert

Tirsdag 8. oktober, 18:00 på Erling Skakkes gate 3

Få en sjanse til å møte indie-yoga-bandet Atmasfera på en mer personlig måte, og nyt deres interaktive Mantra Diving-konsert!

Mantra dykking er en måte å dykke inn i noe virkelig positivt og ekte. Alle trenger vi varme og noe som fyller oss fra innside og hjelper oss å slappe av. Dette gjør vi ved å bruke den eldgamle og behagelige praksisen med å synge mantraer.

Denne kvelden blir ledet av Atmasfera - et yogamusikkband fra Ukraina, som for tiden turnerer i Europa. Ikke gå glipp av denne unike og magiske opplevelsen!

Pris: frivillig donasjon

Billetter - Tickets | Atmasfera 2019

* indicates required
Hvilke eventer? - Which events?

Yoga & Music Retreat

9-13. oktober | Storbuan Økosamfunn

Sammen med de inspirerende artistene i bandet Atmasfera ønsker vi deg varmt velkommen til en retreat fokusert på musikk, yoga, mantrameditasjon og vegetarmat. Alt dette i en behagelig atmosfære ved vegens ende på naturskjønne Storbuan Økosamfunn, kun 1 time fra Trondheim. Dykk inn i musikken - og inn i deg selv.

Mantra Diving

Dyp ro med beroligende yogalyder

En interaktiv meditasjonsform hvor levende musikk kombineres med tidløse yogalyder, eller mantra. Det er en meditativ, avslappende og fornøyelig aktivitet - men samtidig den mest effektive formen for meditasjon.

Hatha Yoga

Få energi i kropp & sinn

Vi tilbyr en yogapraksis med ulike stillinger, pusteteknikker & dyp avspenning. Yogasystemet hjelper oss å oppnå både fysisk og mental velvære. Du kan også oppleve hvordan kombinasjonen av pust og bevegelse reduserer eventuelt stress og spenninger.

Vakker natur

Med turmuligheter rett utenfor døra

Retreaten blir arrangert like ved vakre myrer og innsjøer blant de bølgende åsene litt øst for Løkken Verk. Programmet er lagt opp slik at du får tid til tur i skog & mark.

Vegetarisk mat

Nyt hjemmelaget grønn mat

Mantralydene er næring for sjelen, men det er også viktig å gi kroppen sunt påfyll. Derfor tilbyr vi deg et fresht utvalg av vegetarisk og yoga-inspirert mat og søtsaker.

DAGSPROGRAM

07:00 Meditasjon & Pranayama
07:30 Hatha Yoga
08:30 Yoga Sound Relaxation
09:30 Brunsj

14:00 Musikk-workshops
16:00 Akustisk Kirtan
17:00 Middag

19:00 Mantra Diving Konsert

The greatest journey is the journey inward

Påmelding til retreat

Retreaten vil holdes onsdag 9. - søndag 13. oktober på Storbuan Økosamfunn, litt sør for Trondheim. For 1900,- vil du få vegetariske måltider, enkel overnatting og alle yoga og meditasjonskurs.
Skriv oss for mer info & påmelding!

  • I am lost for words! There’s no way to describe the whole evening, the energy, the love. From the core of my heart I am thankful. Namaste.
  • An amazing job! Great concert! Nice location. Delicious food. Magic music! Thank you!
  • It was perfect. I hope you guys come next year! Looking forward to the mantra evening tomorrow.
  • Magisk deilig hærlig takk!
  • Veldig bra opplegg! High on life.

Har du spørsmål?

Skriv til oss!

© Copyright 2018 Atmasfera - All Rights Reserved